MDIEU-kennissessies van BNA toegankelijk voor leden en niet-leden

BNA Academie organiseert kennissessies voor kleine en middelgrote bureaus in het kader van het MDIEU-project. Deze kennissessies zijn toegankelijk voor leden en niet-leden.

Kennissessie: Bouwen aan je bureau

1 dag: 26 september

BNA Academie: “Medewerkers van architectenbureaus vormen een van de belangrijkste bouwstenen van het bureau, dat realiseren leidinggevenden zich maar al te goed. Echter in praktijk bestaat het risico dat, door de druk waaronder architect-partner(s)in een complex werkveld moeten presteren, hun aandacht zich vooral focust op acquisitie en realisatie van projecten. De organisatie van het bureau, het binden en boeien van mensen, komt daardoor minder tot z’n recht.”

Deze training helpt de deelnemers op weg om hun leiderschapsrol binnen het bureau bewuster en krachtiger in te vullen. Elke deelnemer specificeert een eigen leerdoel waar gedurende het traject aan gewerkt wordt.

Meer weten of aanmelden?

De training Bouwen aan je bureau vindt plaats op dinsdag 26 september.  Meer informatie, o.a. over de leerdoelen en de kosten lees je op de BNA-site. Klik hier voor aanvullende informatie of om je aan te melden.