CAO

Cao 2021-2023
De cao voor architectenbureaus 2021-2023 is nu in huisstijl beschikbaar. De pdf begint voor leesbaarheid en toegankelijkheid met een thematische toelichting met infographics, daarna vind je de artikelen en bijlagen. 

De cao is door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid algemeen verbindend verklaard. Dit betekent dat de bepalingen in de cao gelden voor alle werkgevers en werknemers op architectenbureaus in Nederland.

De actuele cao voor architectenbureaus wordt op deze website per thema toegelicht, voorzien van links naar de bijbehorende cao-artikelen. (De toelichting op de site is gelijk aan de toelichting in de cao-pdf). 
Onderaan de pagina staan links naar relevante andere informatie.

Salaristabel juli 2021 en januari 2022
De salarisstijgingen voor de huidige cao-periode staan omschreven in artikel 22. De salarisstijgingen worden uitgewerkt in salaristabellen, op dit moment zijn de volgende tabellen gepubliceerd:
bestand salaristabel per 1 juli 2021
bestand salaristabel-per-januari 2022
bestand salaristabel per 1 juli 2022

De tabel vanaf 1 januari 2023 is op dit moment nog niet berekend. 

Op zoek naar oudere cao of salaristabellen?
Deze staan onder Downloads/Cao archief

Aparte, aanvullende cao
Voor de reparatie van derde WW-jaar en WGA hebben de partijen die de cao architectenbureaus afsluiten zich aangesloten bij een aparte verzamelcao voor de private aanvulling WW en WGA