Inlogaccount aanvragen

Nieuwe RI&E gebruikers kunnen zich voor een inlogaccount aanmelden door een e-mail te sturen naar info@sfa-architecten.nl. We adviseren hierbij een algemeen mailaccount op te geven, zodat de toegang tot de online RI&E bij vertrek van een werknemer niet verloren gaat.  
Op dit moment ontvangen we veel aanvragen voor een RI&E-account. Het kan daarom even duren voordat je een reactie op je aanvraag ontvangt.  
Vanwege vakanties worden er tussen 27 juni en 11 juli geen RI&E-accounts toegekend. 

Online instrument
Ieder architectenbureau kan de online RI&E zelf uitvoeren. De RI&E is gekoppeld aan de digitale Arbocatalogus Architecten, daarnaast zijn in de RI&E links naar andere relevante informatie opgenomen. Dit betekent dat de gebruiker veel relevante informatie  vanuit de RI&E per thema en vraag direct kan raadplegen. De RI&E kan zowel in Windows als met Mac worden gebruikt.

Wie kan aanvragen en wat zijn de kosten? 
De RI&E Architecten is gratis beschikbaar voor alle (architecten)bureaus die verplicht of vrijwillig aangesloten zijn bij het Pensioenfonds Architecten. In dat laatste voor jullie het geval, vermeld dan bij de aanvraag jullie aansluitnummer bij het pensioenfonds. 

Geen aansluiting bij Pensioenfonds Architecten maar wel lid van de NVTL (tuin- en landschapsarchitecten), BNSP (stedenbouwkundigen), BNI (interieurarchitecten) of BNO (ontwerpers): bureaus betalen eenmalig € 99,- voor een inlogaccount RI&E Architecten.

Niet-leden van deze beroepsorganisaties en direct verwante branches zoals ingenieursbureaus die de RI&E Architecten willen gebruiken, kunnen ook een inlogaccount aanvragen en betalen eenmalig € 150,- . 

Niet verwante branches kunnen geen inlogaccount aanvragen.