Inlogaccount aanvragen

SFA ondersteunt de architectenbranche met een online, branchespecifieke Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E). Dit instrument is erkend als branche-instrument door RIE.nl, en in 2017 bij het ingaan van de nieuwe Arbowet geactualiseerd.

Online instrument
Ieder architectenbureau kan de online RI&E zelf uitvoeren. De RI&E is gekoppeld aan de digitale arbocatalogus Architecten. Dit betekent dat de gebruiker veel relevante informatie in de RI&E per thema en vraag direct kan raadplegen. De RI&E kan zowel in Windows als met Mac worden gebruikt.

Aanmelden
Nieuwe RI&E gebruikers kunnen zich voor een inlogaccount aanmelden bij Anneliese Smoorenburg, asmoorenburg@sfa-architecten.nl

Voor wie?
De RI&E Architecten is gratis beschikbaar voor alle architectenbureaus die verplicht of vrijwillig aangesloten zijn bij het Pensioenfonds Architecten.

Leden van de NVTL (tuin- en landschapsarchitecten), BNSP (stedenbouwkundigen), BNI (interieurarchitecten) en BNO (ontwerpers) betalen eenmalig € 99,- voor het gebruik van de RI&E.
Verwante branches, zoals ingenieursbureaus, die deze RI&E willen gebruiken, betalen eenmalig  € 150,-  voor het gebruik van de RI&E.