Marianne Berenschot nieuwe directeur SFA

Het bestuur van de Stichting Fonds Architectenbureaus (SFA) heeft per 1 augustus Marianne Berenschot benoemd tot directeur. Zij volgt Huub de Graaff op die tien jaar directeur is geweest. SFA is de paritaire stichting binnen de architectenbranche met als werkveld de arbeidsvoorwaarden (cao), arbeidsmarktvraagstukken en arbeidsomstandigheden binnen architectenbureaus.

Marianne Berenschot heeft geruime tijd gewerkt als advocaat (met als specialisatie arbeidsrecht) waaronder tien jaar met een eigen kantoor. De laatste jaren heeft zij gewerkt als bestuursadviseur en hoofd juridische afdeling van FNV Mooi. Daarnaast heeft zij tal van nevenfuncties bekleed.
Marianne vindt het een uitdaging haar bijdrage te gaan leveren aan de architectenbranche. Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij haar terecht met vragen over de cao.

Het SFA-bestuur wenst Marianne Berenschot veel succes met haar nieuwe functie. Tevens spreekt het bestuur grote dank uit aan Huub de Graaff die de afgelopen jaren SFA gestalte heeft gegeven op zijn eigen deskundige en empathische wijze. In september zal een afscheid plaatsvinden van Huub de Graaff. Dan is er ook gelegenheid om kennis te maken met Marianne Berenschot. Daarover volgt nader bericht.

Voor meer informatie: Victor Frequin, secretaris-penningmeester SFA, 06 51704814.

Op de foto staan v.l.n.r. Marianne Berenschot (nieuwe directeur SFA), Victor Frequin en Zamaney Menso (respectievelijk secretaris-penningmeester en voorzitter SFA) bij het tekenen van het contract.