Leerzame en leuke netwerkbijeenkomst Online tools voor de gesprekscyclus

Wat was het een leerzame en leuke netwerkbijeenkomst gisteren, met een smakelijke en gezellige napraat. Dank vooral aan Wilko van der Willigen, voor zijn presentatie over de (online) aanpak gesprekscyclus bij Groosman architecten. Daarnaast veel dank aan alle deelnemers voor het delen van proces en tools. Door jullie open opstelling en actieve deelname kijken we met voldoening terug op een zeer geslaagde bijeenkomst op deze blauwe (soms witte) maandag!

In de eerstvolgende MDIEU*-nieuwsbrief over duurzaam werken zullen we een kort verslag van de bijeenkomst opnemen. Wil je dit ook lezen, geef je dan op voor de nieuwsbrief!

*SFA voert tot augustus 2024 het subsidieproject MDIEU uit. MDIEU staat voor Maatwerk Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden. Als onderdeel van dit project verstuurt SFA een aantal “MDIEU”-nieuwsbrieven, met thema’s op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief ontvang je zowel de reguliere SFA-nieuwsbrief als de MDIEU-themanieuwsbrieven. De MDIEU-nieuwsbrieven stoppen vanzelf na augustus 2024.