SFA-magazine The Human Factor is uit!

Deze week krijgt de architectenbranche het SFA-magazine toegestuurd. In The Human Factor (THF) is duurzame inzetbaarheid belicht vanuit verschillende invalshoeken. Zeker ook vanuit de bureaus zelf. Op de omslag staat Julia Fröhlich. Julia is architect bij De Unie Architecten in Groningen en zij staat met een interessant interview in THF. 

In deze editie van THF lees je daarnaast bijdragen van Martin Fierloos (Fierloos Architecten), Rowan Rijsdijk (bureau Rijnboutt), Madeleine Maaskant en Nico van Bockhooven (Academie van Bouwkunst Amsterdam), Jorrit Rosema (Architectenregister), Julietta Zanders (BNA PEP), Jerry Piqué, Sanne van der Meulen (CNV), Jacco van den Berg (van den Berg Trainingen), Aske Riezebos (19 het atelier), Steven Bouma (Fokkema & Partners), Mariska Lodewijk (Pieters Bouwtechniek) en Marianne Berenschot en Teske Sowerbutts (SFA).

Op deze pagina kun je THF online lezen maar je kunt het magazine ook thuisgestuurd krijgen. Uiteraard zolang de voorraad strekt!

Dank aan de medewerkers van SFA, de geïnterviewden en allen die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van dit nummer. SFA wenst je veel leesplezier, hopelijk haal je hier als lezer inspiratie uit.

Het magazine wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kader van MDIEU.