Oproep namens verantwoordingsorgaan pensioenfonds

Interesse in een boeiende nevenfunctie binnen de architectenbranche? Per 1 juli komt er een vacature in het verantwoordingsorgaan (VO) van het Pensioenfonds voor de Architectenbureaus. De vacature betreft de vertegenwoordiging namens de werknemers.

Het bestuur van het Pensioenfonds voor de Architectenbureaus legt verantwoording af aan het verantwoordingsorgaan (VO) van het Pensioenfonds.  Het VO is dus een soort ondernemingsraad. Het VO bestaat uit 6 leden: 2 vertegenwoordigers van de werkgevers, 2 van de werknemers en 2 van de pensioengerechtigden. De vacature betreft de vertegenwoordiging namens de werknemers.

Heb je interesse in pensioenen en aanverwante financiële en bestuurlijke zaken, dan is deze nevenfunctie heel boeiend. Zeker in de komende jaren als het pensioenakkoord geïmplementeerd gaat worden. Je wordt in de gelegenheid gesteld om cursussen te volgen om je pensioenkennis te vergroten.

Meer informatie? Vragen?
Meer informatie over het verantwoordingsorgaan en het pensioenfonds kun je vinden op de webpagina Verantwoordingsorgaan | Pensioenfonds Architectenbureaus.
Heb je vragen en/of interesse neem dan per e-mail contact op met Gert-Jan Groeneveld, de voorzitter van het verantwoordingsorgaan. Zijn e-mailadres is gertjan.groeneveld@gaf.eu.