Inlogaccount aanvragen

De Stichting Fonds Architectenbureaus (SFA) ondersteunt de architectenbranche met een digitale, branchespecifieke Risico- Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E). Dit instrument is erkend als branche-instrument door RIE.nl, en geactualiseerd in 2017 (bij het ingaan van de nieuwe Arbowet).

Online instrument
Met dit online instrument kan ieder architectenbureau zelf de RI&E uitvoeren. De RI&E is op gebruiksvriendelijke wijze gekoppeld aan de digitale arbocatalogus Architecten. Dit betekent dat de gebruiker veel relevante informatie in de RI&E per thema en vraag direct kan raadplegen. De RI&E is geschikt voor gebruik onder Windows en Mac.

Aanmelden
Gebruikers maken gebruik van RI&E Architecten via een eigen inlogcode.
Nieuwe RI&E gebruikers kunnen zich voor een inlogaccount aanmelden bij Anneliese Smoorenburg, asmoorenburg@sfa-architecten.nl

Voor wie?
De RI&E Architecten is gratis beschikbaar voor alle architectenbureaus die verplicht of vrijwillig aangesloten zijn bij het Pensioenfonds Architecten. 

Leden van de NVTL (tuin- en landschapsarchitecten), BNSP (stedenbouwkundigen), BNI (interieurarchitecten) en BNO (ontwepers) betalen eenmalig € 99,-- voor het gebruik van de RI&E. 

Verwante branches, zoals ingenieursbureaus, die deze RI&E willen gebruiken, betalen eenmalig € 150,-- voor het gebruik van de RI&E.