SFA organiseert regiobijeenkomsten over de ontwikkeling van een gesprekscyclus 

Op grond van de cao ben je verplicht een jaarlijkse gesprekscyclus te voeren en aandacht te besteden aan ontwikkeling: jezelf blijven ontwikkelen is steeds belangrijker om je werkzaamheden als architect te kunnen blijven uitoefenen. Dat geldt zowel voor werkgevers als voor werknemers en zzp’ers. Maar hoe doe je dat naast je dagelijkse werkzaamheden met deadlines en een hoge werkdruk? 

SFA is bezig HR-tools te ontwikkelen om de branche daarbij te ondersteunen en wil ervaringen van architecten daarin meenemen: waar loop je in de praktijk tegenaan en op welke manier kan SFA hierin ondersteunen. SFA nodigt je uit om deel te nemen aan een van de regiobijeenkomsten die in maart en april  worden organiseren. In de nieuwsbrief van 16 februari lees je meer over de bijeenkomsten. 

Aanmelden 

De eerste bijeenkomst vindt plaats in Rotterdam op donderdag 9 maart. Daarna volgen bijeenkomsten in Groningen (16 maart), Eindhoven (23 maart), Arnhem (29 maart) en Zwolle (6 april). Het programma is van 16.30 uur tot circa 19.00 uur. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@sfa-architecten.nl. Het aantal plekken per locatie is beperkt dus geef je zo snel mogelijk op. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging met aanvullende informatie. 

SFA-nieuwsbrief ontvangen?

Wil je de SFA-nieuwsbrieven ook ontvangen, meld je dan aan via deze link.