Coronavirus FAQs, tools en quickscan

FAQ coronavirus
SFA krijgt veel vragen met betrekking tot het coronavirus. Dat zijn zowel vragen over economische maatregelen van de rijksoverheid als vragen over thuiswerken al dan niet in combinatie met zorg voor kinderen.

De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op de website onder FAQs/coronavirus. De vragen en antwoorden worden geregeld aangevuld en geactualiseerd. Zo is onder andere de informatie over de noodmaatregel NOW bijgewerkt.
Raadpleeg als je een vraag hebt eerst deze FAQs, mogelijk is jouw vraag inmiddels hier beantwoord.

Je vraag niet teruggevonden?
Vind je jouw vraag in de lijst FAQs/coronavirus niet terug of wil je advies over toepassing in jouw specifieke (bureau)situatie? Zowel werkgevers als werkenden in architectenbureaus kunnen kosteloos contact opnemen met de persoonlijke helpdesk van SFA. Mail naar info@sfa-architecten.nl of bel met Huub de Graaff, 06 538 035 40.

Tools coronavirus
Binnen de online helpdesk worden onder Tools/coronavirus links weergegeven naar kanalen met betrouwbare informatie. Ook hier zullen we geregeld zorgen voor updates.

Quickscan BNA gevolgen coronavirus
De BNA heeft een quickscan laten uitvoeren onder haar leden. Onder andere blijkt daaruit dat de meeste bureaus nu al in hun omzet worden getroffen. Lees op de pagina van de BNA over de uitkomsten quickscan gevolgen coronacrisis voor architectenbureaus.