Vrijdag 8 december online vragenuur implementatie Functiehuis

Is jullie bureau zich aan het voorbereiden op de overgang van functiehandboek naar functiehuis? En heb je vragen over de implementatie?

Op 18 september heeft er een eerste online vragenuur over de toepassing van het functiehuis plaatsgevonden. SFA organiseert nu voor architectenbureaus die vragen hebben over -de toepassing van- het functiehuis, weer een online bijeenkomst op vrijdag 8 december, van 12-13 uur in Teams. Het online vragenuur gaat alleen door als we bijtijds vooraf voldoende vragen per email ontvangen. Stuur je vragen daarom uiterlijk maandag 4 december naar ons toe.

Welke informatie is waar beschikbaar?
Vanaf 1 januari 2024 is het functiehuis het ijkinstrument dat je gebruikt voor het indelen van functies. Het functiehuis is de -vereenvoudigde- opvolger van het huidige functiehandboek. Op de pagina Cao/Functiehuis vind je alle actuele informatie. Onder FAQs Functie & salaris vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. 
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Dan kun je je aanmelden voor het online vragenuur. 

Hoe meld ik me aan? 
Opgeven kan door een mail te sturen naar info@sfa-architecten.nl. En mail dan meteen je vragen, zodat deze in dat vragenuur aan bod kunnen komen. 
Je ontvangt voorafgaand aan de bijeenkomst een link om de Teams-sessie te kunnen bijwonen.