1 september presentatie vertrouwenspersoon

Inmiddels is de datum voor de presentatie over de (externe) vertrouwenspersoon bekend. Donderdag 1 september zal deze plaatsvinden in het kantoor van SFA te Amsterdam, van 16 tot 17 uur. Er zijn nu nog enkele plekken dus meld je snel aan. 

Over de presentatie
De presentatie wordt gegeven door gecertificeerd vertrouwenspersoon Sophie Drent van De Externe Vertrouwenspersoon (DEVP).  In die presentatie zal DEVP zich voorstellen, en uitleg geven wat een vertrouwenspersoon wel en niet kan doen, welke gedragsregels je binnen een bureau kan afspreken, wat de actuele stand van zaken is op het gebied van wetgeving en op welke wijze en voor welke kosten DEVP deze dienstverlening kan bieden.
(Aan de presentatie op donderdag 1 september zijn geen kosten verbonden.)

Kennismaking: uitgangspunt fysieke aanwezigheid
De insteek van de presentatie is dat vertegenwoordigers van architectenbureaus fysiek aanwezig zijn, voor persoonlijke kennismaking met Sophie Drent. Is fysiek aanwezig zijn niet mogelijk, dan is er de mogelijkheid digitaal als toehoorder aan te sluiten (tijdens presentatie niet actief deelnemen, wel kun je aan het eind een eventuele vraag stellen).

Locatie
De presentatie wordt gegeven bij SFA:
Gebouw Azië, Jollemanhof 14 op de 4e verdieping, Amsterdam.
We beginnen stipt om 16 uur, inloop is vanaf 15.45 uur.

Let op: er is geen parkeergelegenheid in het gebouw. Betaald parkeren kan in de Piet Hein-garage. SFA is goed per openbaar vervoer bereikbaar met tram 26 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen bij de 2e halte Kattenburgerstraat.

Aanmelden
Heb jij interesse in de presentatie, meld je dan snel aan door een mail te sturen naar info@sfa-architecten.nl.
Geef alsjeblieft duidelijk aan of je fysiek aanwezig zult zijn of als digitale toehoorder.  

Tot slot:
Kun je niet fysiek of digitaal aanwezig zijn dan is er na 1 september een kort filmpje met uitleg beschikbaar; aan persoonlijke kennismaking met DEVP na 1 september zijn kosten verbonden.

Deze SFA-activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.