Start het nieuwe jaar goed!

Tijdens de regionale bijeenkomsten is de behoefte naar praktische ondersteuning rondom de gesprekscyclus naar voren gekomen. Daarom staat op maandag 15 januari 2024 de kracht van (online) tools voor een optimale gesprekscyclus centraal, wat kunnen (online) tools jou brengen in de ondersteuning van de gesprekscyclus? Architectenbureau Groosman deelt hun tool en werkwijze. Daarnaast is er de ruimte om onderling kennis uit te wisselen. Wat werkt er binnen jouw bureau wel of juist helemaal niet?

Kom jij ook? Je bent van harte welkom om aan te sluiten, jouw ervaring en kennis te delen, je vragen te stellen. Vanwege de aard van de bijeenkomst is het niet mogelijk om online deel te nemen. 

We zien je graag op maandag 15 januari 2024, van 16 tot 18 uur bij ASRE, Jollemanhof 5 Amsterdam. Dat is vlak bij het Centraal Station. Wij zorgen voor een warme kop soep en een lekker broodje.  

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@sfa-architecten.nl. We vernemen graag hoeveel personen van jullie bureau komen, geef ons daarbij ajb ook de naam en functie door.
NB: Heb je zelf een (goede of slechte) ervaring met een bepaalde tool of applicatie die je wilt delen? Geef dat ajb bij je aanmelding dan ook aan.