SFA-magazine The Human Factor 2024 is uit!

Deze week valt het SFA-magazine The Human Factor (THF) weer bij alle architectenbureaus in de brievenbus. In het magazine wordt duurzame inzetbaarheid vanuit verschillende invalshoeken belicht, door wetenschappers en door -medewerkers van- bureaus zelf. Langer doorwerken is de trend, hoe zorg je ervoor dat je met plezier je werk kunt blijven doen? Dat vraagt een bewuste houding om je vak veilig, gezond en vitaal uit te oefenen. Dat geldt ook voor de groeiende groep zzp’ers.

In deze THF-uitgave wordt de positie van de zzp’er in de architectenbranche nadrukkelijk meegenomen, daarom staat zzp’er Jaap Visser dit keer op om de omslag.
Lees het interview met zzp’ers Jaap Visser en Tanja Lina, hoe ze allebei bewust zijn van de noodzaak gezond de eindstreep te halen, maar hoe zij daarvoor ieder een ander pad kiezen.
In deze editie van THF lees je daarnaast bijdragen van Erik Scherder (Nederlandse Sportraad), Josette Dijkhuizen (Tilburg University), Victor Frequin, Kirsten Soester (SFA), Martijn Aslander (Stichting Digitale Fitheid), Bas Rougoor (Arco Architecten), Renske Jurriëns (FNV), Dorianne Broekman (TrusTool), Theo-Jan Heesen (Traject-Plus), Hoeshmand Mahmoed (HMVD Architecten), Niels Giling (Raad Architecten) en Merel Cornelissen (PEP-deelnemer). 

Op deze pagina kun je THF online lezen maar je kunt het magazine ook thuisgestuurd krijgen. Uiteraard zolang de voorraad strekt!

Dank aan allen die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van dit nummer. SFA wenst je veel leesplezier, hopelijk haal je hier als lezer inspiratie uit.

Het magazine wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kader van MDIEU.