Doe mee: makkelijke steun voor jouw ontwikkelafspraken

In het laatste functioneringsgesprek heb je afspraken gemaakt over je ontwikkeling. Ben je hier al mee opgeschoten? Of schiet dit er door het dagelijkse werk en de werkdruk erbij in? Alleen is maar alleen, juist door samen af te spreken help je elkaar in beweging te komen en geef je impuls aan je acties.Team up!

Hoe werkt het?
Ga met een/enkele collega(‘s) -naar eigen keuze- bespreken hoe je aan jouw acties kunt werken. Het is vooral belangrijk dat je elkaar vertrouwt, eerlijk maar ook positief met elkaar kunt praten.  

Hoe start je?

  1. Start vandaag! Met welke collega zou je dit willen doen?
  2. Zoek op: wat zijn de afspraken. Zijn de afspraken niet (meer) helemaal duidelijk? Praat met de persoon met wie je het functioneringsgesprek hebt gevoerd en noteer jouw ontwikkelafspraken.  
  3. Benoem voor jezelf je doel, dit geeft je een breder kader voor je acties.

Eenvoudig hulpmiddel op 1 A4

We hebben een eenvoudig format gemaakt waar je kunt nalezen hoe het werkt en je acties kunt bijhouden. Voor leidinggevenden in het bureau hebben we de variant 'Het goede voorbeeld'. De titel zegt genoeg.

Meedoen met pilot
Door mee te doen met deze pilot help je SFA bij het ontwikkelen voor de architectenbranche van een makkelijke, aansprekende en hopelijk ook leuke manier om anders om te gaan met ontwikkelafspraken.

Meer weten en/of het word-format ontvangen?
Mail naar info@sfa-architecten.nl of bel met: 

  • Joke Dekker: 06 29434560
  • Joke Willekes: 06 10800747 (dinsdag, woensdag, donderdag)