Workshop Intern ondernemerschap

HET SECTORPLAN IS AFGEROND!  GEEN AANVRAAG MEER MOGELIJK.

De workshop is gericht op het bevorderen van eigen initiatief en een meer ondernemende, innovatieve en samenwerkende houding. In één dag gaan we in op praktische vernieuwingsmogelijkheden en verkennen we mogelijke nieuwe rollen en verantwoordelijkheden. De workshop bestaat uit diverse (inter)actieve onderdelen en is bedoeld voor zowel werknemer, opdrachtnemer/zzp-er als ook werkgever. 
> meer informatie

Kosten en subsidie
De workshop duurt 1 dag. De kosten voor de workshop, uitgaande van individuele deelname, zijn 175,00 Euro per deelnemer. Hierop kan achteraf subsidie worden aangevraagd. De netto subsidie bedraagt maximaal 45% van de kosten tot een maximum van 80 Euro per deelnemer. Dat betekent dat de netto kosten de workshop 95 Euro bedragen. 

Workshops afgerond vóór 18 mei 2017 komen in aanmerking voor subsidie. De complete aanvraag moet uiterlijk 1 juni 2017 zijn ingediend!
Op het aanvraagformulier en de toelichting wordt aangegeven welke gegevens nodig zijn.

Voor wie is de workshop?
De workshop is interessant voor iedereen die werkt in een architectenbureau. Werknemers maar ook zelfstandig professionals, HR managers en leidinggevenden biedt de workshop inzicht en reflectie. Deelnemers gaven aan dat juist een mix van achtergronden veel oplevert. En dat met enkele collega’s aan de workshop meedoen het makkelijker maakt om dan samen het geleerde in het eigen bureau te delen.

Inhoud en ervaringen eerdere deelnemers
In deze workshop gaat het over anders samen werken. Een baan voor het leven bestaat niet meer. Een functie is vaak iets op papier, rollen, taken en toegevoegde waarde worden steeds belangrijker. Hoe blijf ik bij, waar moet ik op letten? Hoe krijg ik zelf invloed op mijn werk?
In een kleine groep wissel je ervaringen uit, je krijgt inzicht en tips hoe jij je werk anders kan aanpakken. Doel is dat daarmee je talenten beter tot zijn recht komen en je meer plezier in je werk houdt. Deelnemers gaven de workshop gemiddeld een 8,2.
“Ik loop met een andere mentaliteit rond. Positiever en meer gericht op de oplossing dan op het probleem.”
“We gaan voorstellen om een canvas-analyse uit te voeren om te zien of we met het hele bureau de doelen en kwaliteiten van het bureau kunnen scherpstellen.”
“Ik denk dat het voor iedereen goed is eens buiten je eigen omgeving te stappen en mensen met een andere invalshoek te spreken.”
“Ik ga kritischer zijn op mijn meerwaarde in rol als zzp-er in een andere organisatie.”